ROMANTICA AALDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Romantica Aalden. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 2:37 Bezorgen duurde erg lang. Aangegeven tijd bezorgtijd klopte niet hebben zeker 45 tot 60 min langer moeten wachten op de bestelling.
10 jun 2024 om 19:34 Eten was prima..
7 jun 2024 om 20:57 Sehr lecker, sehr nett. Vielen Dank!
6 jun 2024 om 20:19 Wij vinden het eten prima in orde...niks mis mee..we bestellen sws 1 a 2 x in de maand wel wat bij romantica
6 jun 2024 om 19:53 Lekker gegeten. Grote porties en goed op smaak.
4 jun 2024 om 11:58 Het eten was lekker maar ik kreeg wel groente terwijl ik had gezegd dat ik t niet wou en ik kreeg maar 1 knoflooksaus ipv 2
2 jun 2024 om 20:15 Goede kwaliteit prima op tijd goed warm
22 mei 2024 om 8:08 2 uur en 45 minuten gewacht, vervolgens hadden we pizza’s die niet eens goed waren gegaard.
14 mei 2024 om 20:22 Pizza Hawaï besteld met rijkelijk veel ananas erop. Helaas was de ananas niet goed meer en hadden we dus niks aan onze pizza. Daar melding van gemaakt bij thuisbezorgd waar een magere reactie op terugkwam, enkel alles met sorry en dat het vervelend.
12 mei 2024 om 19:51 Wat langer gewacht dan aangekondigd, maar de pasta carbonara en de pittige spare ribs smaakten heerlijk. De salade was wel een beetje warm geworden.
12 mei 2024 om 16:54 Het was denk ik nog meer dan 90 min. Het zou er om 20. 15 zijn maar kwam pas rond 21.15. Het was wel een grote bestelling. 1 verkeerde pizza, maar verder was het eten volgens mij oké
10 mei 2024 om 20:58 Heerlijk